Blogs

Een juweel van een kassasysteem

Met het VoorraadBeheer van AST zijn alle winkels aan elkaar gelinkt en kunnen in een handomdraai bepaalde artikelen getransfereerd worden van het ene pand naar de andere, dewelke op dat moment hoogstnodig zijn. Op die manier hebben alle filialen alle artikelen die ze voorhanden hebben en loopt er naar verkoopstructuur geheel niks fout.

Een kassasysteem voor Biowinkel als BedrijfsOplossing

Een kassasysteem voor Biowinkel als BedrijfsOplossing of aanverwanten. Een unieke combinatie tussen overzichtelijke afrekenen en snel handelen binnen allerlei functionaliteiten. Keuzemogelijkheden waardoor het afrekenen zelfs tijdens een grote bezetting in jouw biowinkel optimaal vlot verwerkt wordt.

Een retail kassasysteem voor kleding met een geïntegreerd voorraadbeheer

Een retail kassasysteem voor kleding met een geïntegreerd voorraadbeheer Organiseer en verkoop jouw voorraad sneller dan ooit tevoren. Importeer efficiënt m.b.v. jouw cloudoplossing gekoppeld met een retail kassasysteem of ter plaatse. Voorraadbeheer en mode komen slim samen

Kassasysteem voor Supermarkt

Kassasysteem voor Supermarkt Jij zocht voor je supermarkt niet echt een traditioneel kasregister, dan wel geavanceerde techniek ? Controle en beheer is voor jou een absolute voorwaarde ? Dat kan ! Een compleet innovatief kassasysteem voor supermarkt en andere voedingszaken.

Kassasystemen voor Kapsalons, Schoonheidscentra en Wellness

Kassasystemen voor Kapsalons en Wellness Hoe een keuze maken? Een totale bedrijfsoplossing speciaal ontwikkeld voor Kapsalons en Wellness op maat. Uiterst moderne en design vormgegeven hardware die helemaal binnen hun kader passen. De kassasystemen voor kapsalons en wellness kunnen daarbij uitgebreid worden met e.e.a. randapparatuur zoals o.m

Eenvoudige bakkerij kassasystemen

Ben je op zoek naar een kassa voor je bakkerij? Bij Advanced Sales Tactics vind je alles wat je nodig hebt. Van de beste kassasoftware tot het afhandelen van online bestellingen, wij zijn de geschikte hulp voor elke bakker. Geniet van een totaaloplossing voor je bakkerij en ga verder met verkopen zonder zorgen.

Een kassasysteem voor Slagerij, Vishandels en Traiteur als BedrijfsOplossing

Een kassasysteem voor Slagerij en Traiteur als BedrijfsOplossing Ben jij slager, vishandelaar of traiteur en val je ook onder de GKS wetgeving voor een geregistreerd kassasysteem ? Bel ons dan aanstonds!

Contactloos Betalen

Onbeheerd Betalingssysteem voor tal van kleine of middelgrote kmo's Onbeheerd en toch automatisch laten werken. Klantgericht : Zelfs wanneer u niet aanwezig bent, blijft ons systeem functioneren met de hoogste focus op de eindklant.

Koffiebars

Welk kassasysteem voor horeca? Kassasystemen voor Horeca AST levert voor elk wat wils op maat kwaliteitsvolle kassasystemen, geheel georganiseerd naar jouw horecaonderneming en in functie van het beschikbare budget.

Bars & Clubs

De oplossing met de Horeca Software van AST Een standaard maar sublieme horeca kassa software met veel precisie naar al jouw noden en verlangens, in functie van het beschikbare budget.

Frituur kassasysteem

Zowel onze innovatieve frituur kassa als andere touchscreen kasregisters zijn geschikt en uitgerust voor nagenoeg alle snack- en koffiebars.

Welke witte kassa past precies bij jouw bedrijf?

Welke witte kassa past precies bij jouw bedrijf? Een certificaat voor de witte kassa. Naar welk model moet ik dan kijken?

Oplossingen voor Hotels en Resorts

Oplossingen voor Hotel en Resorts Hoe garandeer je de veiligheid van jouw gasten binnen het hotelwezen gecombineerd met ons hotel kassasysteem ?

Boekhouding

Kassasoftware gelieerd met Boekhoudpakketten voor jouw Administratie, Facturatie, KlantenBeheer en WebShop(s).

E-commerce

Shop in a Shop d.m.v. een koppeling webshop kassasysteem Met behulp van een webwinkel ziet de klant uw zaak en meer de uitbreiding van uw virtuele etalage…

Multi Devices

Te allen tijde uitmuntende service verlenen met hoogstaande technologie voor restaurant- en drankgelegenheden.

Jouw kassa met een bedrijfsoplossing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x