Reviews

Lees wat onze klanten te zeggen hebben

Binnen ons cateringbedrijf maakt een AST-kassasysteem de facturatie véél moeiteloser. Iedere manuele of automatische bestelling en het systeem doet al de resterende handelingen voor jou. Op de manier ontvangt elke klant een duidelijke offerte en achteraf een juiste factuur. Zónder al te veel toeters en bellen, gewoon goed én vanzelfsprekend!

'Cooking Corner - Joachim Verbrugge

Snelle realisatie op onze verschillende locaties alsook zéér gemakkelijk in gebruik. Met de AST-kassasystemen vond ik precies waar ik naar zocht. Ik had een gebruiksvriendelijk kassasysteem nodig dat snel kon worden geïntegreerd en zowat op al onze verschillende winkels. Een complete openbaring voordat AST kwam, waarbij we vroeger nog handmatig en langdurig de voorraad aftoetsten.

't Bloementuiltje - Valerie Colon

Intussen werken wij al 5 jaar met een AST- kassasysteem en wel om die reden heb ik al tal van collega’s naar hen gerefereerd. Het is van primordiaal belang dat een geregistreerde of witte kassa punctueel werkt en dat op ieder moment van de dag. Geruststellende kassasoftware is daarom wel een must. En als er dan al een probleem is, dan zal hun 24/7u service daar zeker niet aan mankeren, alsook innoveren de kassasystemen continu door onbeperkte updates.

't Oud Scheepken - Walter van de Winkel

Voor mij is een koppeling tussen online en offline verkoop onmisbaar. De keuze viel dan ook al heel gauw op de AST-kassasystemen. Software die onze zaak laat groeien en dus geen noodzakelijk kwaad. Ik begon met een webshop, waarbij ik op mijn eigen comfort lette. Omdat ik toen al wist fysieke winkels te zullen openen, keek ik uit naar een systeem dat zowel de online als offline stockbeheer en alle verkopen synchroniseerde. Een koppeling tussen de verschillende locatie-winkels en webshop was dan ook elementair, waarbij mijn keuze al vrij snel viel op een AST-cloud-systeem. Evenzeer zijn de omnichannel-marketingtools onontbeerlijk voor mij : alle klanten worden o.m. via elektronische nieuwsbrieven op de hoogte gebracht, rechtstreeks gegenereerd door het AST-kassasysteem.

De grossist - Bulent Tariq

Een AST-kassasysteem is een zonneklaar product en erg handig in gebruik. We werken m.b.v. een ordertablet in de zaal, bar, terrassen en keuken d.m.v. een apart keukenscherm, waarop de software zodoende automatisch eten en drank doorstuurt naar de hiervoor geconfigureerde respectievelijke printers.

De Koekedoze - Christophe Descampst

Met een aantal locaties en een webshop is een centraal WebPanel van  fundamenteel belang voor Jewels Loquet. De AST-kassasystemen verbinden de voorraad voor zowat al onze filialen én met succes. Het oogmerk is om een rimpeloze omnichannel ervaring te kunnen bieden naar al onze klanten zodat zij een ongekend shopervaring beleven. Met een 7-tal locaties, een webshop en wellicht nog ‘n paar in spe, is een gecentraliseerd  goed werkend web-platform daarom van fundamenteel belang, teneinde een vlotte communicatie tussen de winkels te bewerkstelligen. Met een kassasysteem zoals AST, waarbij de voorraad tussen alle filialen en webshop aan elkaar gelinkt zijn, is dit in een handomdraai zo gebeurd.

Juwels Loquet - Glenn Loquet

Een AST-kassasysteem werkt zoals het hoort én vooral ergonomisch naar allerlei toepassingen. Ener welk personeel, zowel jong als oud is ogenblikkelijk met het systeem vertrouwd, wat bovendien zéér tijdbesparend is ! Op termijn zie ik zelfs nog méér opportuniteiten uit hun software te halen, bvb door gebruikmaking van een gekoppelde externe- of hun eigen platform-webshop.

Bistro onder den Toren - Koen Brackenier

Onze online business genereert zomaar liefst voor 40% van de totale omzet. Met een AST-kassasysteem draaien we onze winkel en webshop simultaan naast elkaar. Een paar jaar geleden hadden we slechts een 4-tal webshop bestellingen per maand. Vandaag de dag bepaalt onze online business zomaar liefst voor 40% van de gehele omzet. Niettegenstaande onze online retail enorm groeit, blijft onze fysieke winkel op zijn minst even belangrijk. De fysieke winkel daarentegen helpt ons te onderscheiden van online spelers, en fungeert ook als een vorm van ‘switch’ voor diegene die toch een persoonlijk contact verkiezen.

Timode - Tania Gashi

Jouw kassa met een bedrijfsoplossing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x