Netwerk

Een aanspreekpunt voor ICT vindt het bij ons

Sinds meer dan 20 jaar kan jij bij AST beroep doen voor ICT-bedrijfsoplossingen en dit zowel naar Retail als Horeca of andere KMO-sectoren. Met een compleet zorgeloos bestaan binnen hun ICT-gebeuren, kwamen zowat 300 klanten tevreden terug, zowel naar uitbreiding als upgrading. Hierdoor kunnen zij iedere dag met een gerust gemoed hun zaak runnen en zich ten volle geven voor hun product.

Support 24/7u Online en op Locatie

Met onze bedrijfsoplossingen kunnen we absoluut de garantie bieden dat jij zich beroept op slechts 1 professioneel aanspreekpunt en dit zowel naar onderhoud als support 24/7u. Wij specialiseren ons zowel naar Retail als Horeca of KMO-sector en fungeren op basis van de noden en verlangens van onze klant en in functie van hun besteedbaar budget of maatoplossingen.

Gedurende 20 jaar levert de ervaring kwalitatieve hardware, software en zodoende de resultaten op die jij wenst naar jouw totale IT-bedrijfsoplossing.

Contacteer ons vandaag nog en spreek vrijblijvend met één van de IT-experten. Een zoomgesprek vanop afstand kan óók indien jij dit verkiest.

Onze roeping

Deze bestaat erin om u als klant te ontlasten van uw gehele ICT. Behalve professionele deskundigheid en ondersteuning geven wij daadwerkelijke bedrijfsoplossingen.

Hierdoor kunnen wij prat gaan dat AST zich onderscheidt van al de rest met een sublieme service-na-verkoop en gloednieuwe technologie zowel naar Retail als Horeca.

Heb je vragen over onze diensten of wil je meer informatie ?

Jouw kassa met een bedrijfsoplossing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x